creativesolution.se © 2009

 

Nyheter

 

 

Vi finns nu på Facebook

 

 

 

 

 

Akupunkturbehandling

Vilka effekter kan jag förvänta mig?

Efter en behandling med akupunktur känner man oftast allmänt välbefinnande, avslappning och god sömn.

 

Förändring kan, beroende på besvären, redan inträffa vid första behandling men i regel tar det 3 - 5 behandlingar innan någon effekt inträffar. Eftersom behandlingen påverkar hela människan märker du så småningom förändring på det fysiska såväl som det känslomässiga och mentala planet. Det är ett resultat av din kropps anpassning och självläkning. Vissa personer upplever förbättringen snabbt medan andra känner den på något längre sikt.

Hur ofta måste jag komma?

Vid ett enkelt problem kan det oftast räcka med ett fåtal behandlingar. Men vid mera omfattande och långvariga problem krävs det upp till 10 behandlingar, 1–2 gånger i veckan. Man kan behandla såväl akuta som kroniska sjukdomstillstånd med akupunktur.

 

Vid många sjukdomstillstånd måste man först söka läkare för att få korrekt diagnos och eventuell läkemedelsbehandling innan akupunkturbehandlingen kan påbörjas. Vi samtalar givetvis med dig om detta om det är aktuellt i ditt fall. Min erfarenhet är att traditionell västerländsk läkemedelsbehandling går utmärkt att kombinera eller förstärka med akupunktur.

 

Vad är Kinesisk akupunktur?

 

Akupunktur är en av behandlingsformerna inom traditionell kinesisk medicin och har används i tusentals år i Kina. Det är en effektiv metod som förebygger sjukdomar och lindrar sjukdomar och har under senare år fått ökad uppmärksamhet i hela världen. Akupunktur används inom den etablerade vården framförallt för sina smärtstillande egenskaper, medan man i Kinesisk akupunktur behandlar de flesta sjukdomstillstånd.

En akupunktör enligt Kinesisk medicin har en gedigen utbildning i traditionell kinesisk medicin och uppnår mycket goda resultat vid många olika sjukdomstillstånd utan att orsaka skadliga biverkningar. Akupunktören använder mycket tunna, sterila engångsnålar av rostfritt stål, som placeras genom huden på de specifika akupunkturpunkterna.  

För vidare information, se  Akupunkturförbundet

 

 

 

  Besök vår gästbok >>

 

 

 

 

Exempel på symtom, besvär och sjukdomar jag behandlar på kliniken. 

 

Muskelvärk >>

Huvudvärk och migrän >>

Nervsmärta >>

Barnlöshet >>

Oro och sömnlöshet >>

Infektion / inflammation >>

Kvinnosjukdomar ´>>

Matsmältningsbesvär >>

Allergier >>

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

    Du hittar oss nu på   
   Alternativmedicin.

Kontakt: 0243-85 770

millerfysakupunktur@gmail.com              Vi finns nu på Facebook      

Bookmark and Share