creativesolution.se © 2009

 

Nyheter

 

 

Vi finns nu på Facebook

 

 

 

 

 

Om företaget

Jag heter Gunbritt Miller Husáhr. Jag är diplomerad akupunktör i traditionell kinesisk medicin. Jag är medlem i Svenska Akupunkturförbundet, som ställer höga krav på medicinsk utbildning, akupunkturutbildning, säkerhet och hygien av sina medlemmar. Som patient hos mig kan du känna dig trygg. På grund av nackskada har jag slutat ge massage. Jag jobbar vidare med akupunktur, koppning, Medi Yoga och stödjande samtal. Varje patient och varje behandlingstillfälle är unikt och anpassas efter patientens behov varje gång du kommer på behandling.

 

Företaget flyttade till nya lokaler i början av 2013, Nävgatan 9 i centrala Borlänge.

 

 

 

Nya behandlingsrummet. Nävgatan 9            Väntrummet. Nävgatan 9

 

 

Företaget började, som det brukar heta, med två tomma händer. Det var för cirka 20 år sedan. Händerna var betydelsefulla då och är lika viktiga i dag eftersom de är mina viktigaste arbetsredskap. Jag började som sjuksköterska, men jag tyckte inte att jag fick arbeta så nära patienterna som jag ville, så jag började jobba i en grupp med en kiropraktor, en ortopedläkare och en massör. Eftersom vi arbetade så tätt tillsammans lärde jag mig mer och mer.Jag kände så småningom att jag ville gå vidare och började en treårig akupunkturutbildning. De avslutande tentorna gjorde jag också i Kina.

 

 

De tre sista månaderna av utbildningen tillbringade jag i Kina. Här fick jag praktisera på sjukhus på dagarna och på kvällarna var det föreläsningar. På sjukhuset, lika stort som Karolinska sjukhuset i Stockholm, använder man bara akupunktur. Man måste åka till Kina för att se något liknande. Då förstår man verkligen makten i nålarna. Bland annat fick jag bevittna ett kejsarsnitt där bedövningen hade lagts med bara två nålar. Kvinnan hade tidigare fått fyra dödfödda barn, akupunkturbedövningen var hennes enda chans till ett friskt barn. Hon vinkade till oss under operationen och det går inte att beskriva glädjen i hennes ögon när barnet var fött.

1982 öppnade jag egen mottagning på Soltorget i Borlänge. I mitten av 1990-talet flyttades mottagningen till Målaregatan 19. Verksamheten flyttade i början av 2013 till nya lokaler, Nävgatan 9.

 

 

 

  Besök vår gästbok >>

 

 

 

 

Exempel på symtom, besvär och sjukdomar jag behandlar på kliniken. 

 

Muskelvärk >>

Huvudvärk och migrän >>

Nervsmärta >>

Barnlöshet >>

Oro och sömnlöshet >>

Infektion / inflammation >>

Kvinnosjukdomar ´>>

Matsmältningsbesvär >>

Allergier >>

Kontakt: 0243-85 770

millerfysakupunktur@gmail.com              Vi finns nu på Facebook      

Bookmark and Share